Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Ένα βήμα πριν τον πυρηνικό όλεθρο: Έκτακτο διάγγελμα Πούτιν μετά την επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο

«Η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο, εμείς χρησιμοποιήσαμε ισχύ για να τον σταματήσουμε»

Χορηγούμενο

Το έκτακτο διάγγελμα του Ρώσου Προέδρου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, ήταν εξαιρετικά σκληρό και, μάλιστα, με πυρηνική κλιμάκωση!… 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε την Δύση ότι εξοπλίζει την Ουκρανία, αποκάλυψε, πως η ειδική στρατιωτική επιχείρηση – όπως την ονομάζει – έγινε για να αποτραπεί η σφαγή των ρωσόφωνων της Ανατολικής Ουκρανίας. Η οποία, μάλιστα, θα ξεκινούσε λίγες ημέρες μετά από την ρωσική εισβολή. Και θεώρησε, επίσης, ότι η Ρωσία βρίσκεται στο στόχαστρο ανήθικων δυνάμεων, που αποσκοπούν στην καταστροφή της.

Αυτά λίγο – πολύ, έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν. Η διαφοροποίηση, όμως, της σημερινής ομιλίας του ηγέτη της Ρωσίας, ήταν η πυρηνική κλιμάκωση.

Ο Πούτιν υποστήριξε, μάλιστα, ότι η Ουκρανία επρόκειτο να λάβει πυρηνικά όπλα από τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος υποστήριξε ότι το σύνολο των πυρηνικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας, στοχεύουν τη Ρωσία.

Η αντεπίθεση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να διεξάγουν δοκιμές πυρηνικών όπλων. Προανήγγειλε ότι η Ρωσία θα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Παράλληλα, έδωσε δημόσια εντολή στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και στη Ρωσική Εταιρεία Πυρηνικής Ενέργειας (Rosatom), να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα για την διεξαγωγή πυρηνικών δοκιμών.

«Η Ρωσία διακόπτει τη συμμετοχή στη Νέα Πυρηνική Συνθήκη START III» ανακοίνωσε ο Πούτιν, «παγώνοντας» το δυτικό ακροατήριο.

Τι σημαίνει, στην πράξη, η αποχώρηση της Ρωσίας από την πυρηνική συνθήκη;

Δεν θα υπάρχουν, πλέον, επιθεωρήσεις του ΝΑΤΟ στα πυρηνικά υπερηχητικά όπλα της Ρωσίας. Μία εξέλιξη που αναβιώνει τον ψυχρό πόλεμο και, μάλιστα, στην χειρότερη μορφή του.

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις της για να υπερασπιστεί την ύπαρξη της.

Δείτε στο βίντεο την ομιλία Πούτιν

Πλέον, η πυρηνική απειλή είναι προ των πυλών!…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button