Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο!

Η λήψη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που αποκάλυψε τους δράστες

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο! Η λήψη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που αποκάλυψε τους δράστες!

Βίντεο σοκ: Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο! Ένα βίντεο που δημοσίευσε το τοπικό μέσο ενημέρωσης Creta24.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη στιγμή όπου ανήλικοι πυρπολούν το ασθενοφόρο μιας ιδιωτικής κλινικής στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, τον Μάρτιο του 2023.

Οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης ήταν δύο ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγους μήνες αργότερα. Προηγουμένως, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες ή τους λόγους για την ενέργεια αυτή, παρά τις διάφορες μαρτυρίες.

Η ταυτοποίηση των δραστών έγινε δυνατή χάρη σε κάμερα ασφαλείας από γειτονικό κατάστημα, το οποίο κατέγραψε την επίθεση με ήχο και εικόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές είχαν συλλέξει υλικό από αρκετές κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, όμως μόνο αυτή η συγκεκριμένη κάμερα οδήγησε στην αναγνώριση των δραστών.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο

Θυμίζουμε ότι οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης ήταν δύο ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν μερικούς μήνες αργότερα.

Παρόλο που ήταν γνωστό από τον Μάρτιο ότι επρόκειτο για εμπρησμό, το Ανακριτικό Τμήμα της… Πυροσβεστικής δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τους υπαίτιους ή τα κίνητρα της ενέργειας, βασιζόμενο στις μαρτυρίες.

Τρόμος στη Λάρισα: Ανήλικοι αλλοδαποί επιχείρησαν να βιάσουν γυναίκα και να ληστέψουν παιδιά με την απειλή μαχαιριού!

Η ταυτοποίηση των δραστών έγινε δυνατή χάρη σε μια κάμερα ασφαλείας από γειτονικό κατάστημα. Συγκεκριμένα, μέσα από το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο περιλάμβανε και ήχο, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπεύθυνους.

Ανήλικοι ληστές απειλούν τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου με πιστόλι (βίντεο)

Σημειώνεται ότι οι Αρχές είχαν συλλέξει υλικό από πολλές κάμερες ασφαλείας στην περιοχή… Αλλά, μόνο αυτό το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να αποκαλύψει τους δράστες.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button