ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Γιατί συνελήφθη η «Super Κική»; Στα κρατητήρια η διάσημη ινφλουένσερ!

Τα μπλεξίματα με τον πρώην σύντροφο της φίλης της και το θρίλερ

Στα κρατητήρια βρίσκεται η «Super Κική»! Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια, η διάσημη ιφλουένσερ, με δημοσίευση, που έκανε στο Instagram.

Η Σούπερ Κική όπως αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram βρίσκεται στα κρατητήρια.

Η γνωστή influencer πήγε να βοηθήσει μια φίλη η οποία -όπως αναφέρει – κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της. Και κινδύνευσε και εκείνη. Με συνέπεια ωστόσο να συλληφθεί και να μεταφερθεί στα κρατητήρια.

Τα μπλεξίματα με τον πρώην σύντροφο της φίλης της

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Ανδρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

Το κερασάκι στην τούρτα

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά. Και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ότι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω! Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή, τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε…» τονίζει η Influencer.

«Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι από την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;» γράφει η Super Κική.

Back to top button