ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από την Τατιάνα Στεφανίδου: «Μετάνιωσα που τον απάτησα…»

Πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά», καθώς είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά πως έχει απατήσει και ήταν κάτι που μετάνιωσε. Αυτό βέβαια δεν αφορούσε τη σχέση της με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι είχε απατήσει προηγούμενη σχέση της και μάλιστα δήλωσε πως είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα. Η παρουσιάστρια ακόμη δήλωσε πως έχει απατηθεί αλλά δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για την ίδια σχέση. Πάντως, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της.

«Μετάνιωσα που τον απάτησα…»

«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο».

Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά…»

«Αν με απατούσε ο Νίκος…»

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν παραχωρεί δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της αποκάλυψε την σχέση που διατηρεί με τους πρώην της, αν έχει απιστήσει μέσα στην σχέση και τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Back to top button