ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τον Σάκη Ρουβά:Το άγνωστο διαζύγιο που τον στιγμάτισε!

Η άγνωστη ζωή του τραγουδιστή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Όπου προχώρησε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση – ‘βόμβα’.

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τα αδέλφια του αλλά και για τους γονείς του. «Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», είπε μεταξύ των άλλων.

Η μητέρα του Μαρία Πανάρετου, σε ένα βίντεο, μίλησε για τον γιο της και τον αγώνα που έδωσε για να τον μεγαλώσει. «Στα 19 του έφυγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε. Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μην μπλεχτεί στα άσχημα της νύχτας και ακόμη μια που θα την κρατήσω για εμάς. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να διανοηθεί όλα αυτό που ακολούθησε και γίνεται μέχρι σήμερα…Ο Σάκης όταν έρχεται στο σπίτι ακουμπάει τον τοίχο και λέει “το σπίτι μου”».

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να πέρασε δύσκολα στα νεανικά του χρόνια, ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε στην πορεία τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, αφού ο ίδιος βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Back to top button