ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δραματικές στιγμές για την Αθηνά Ωνάση: «Πέθανε το μωρό…»

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την Αθηνά Ωνάση. Άλλωστε, το όνομά της από μόνο του έχει μέσα του έναν θρύλο. Από τον γάμο με τον Ντόντα που έληξε άδοξα, μέχρι το ότι… είχε ««αποβολή στον 3ο μήνα ενώ ήταν έγκυος», οι εφημερίδες την αγαπούν και το όνομά της είναι ικανό για να ξεπουλήσει χιλιάδες αντίτυπα. Οι φήμες για κρυφή εγκυμοσύνη

H Αθηνά Ρουσσέλ (Νεϊγί-συρ-Σεν, Γαλλία, 29 Ιανουαρίου 1985) είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 έχουν εμφανιστεί πληροφορίες για διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν “Γκάμπυ” Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Τα τρία ετεροθαλή αδέλφια

τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1985)
τη Σαντρίν Ρουσσέλ (γενν. Μάιο 1987)
τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991)

Back to top button