Χορηγούμενο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η στιγμή των επεισοδίων στο Βερολίνο(βίντεο)

Χορηγούμενο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε την Κυριακή (26/05), καταγράφοντας τα επεισόδια στο Βερολίνο μεταξύ χούλιγκαν. Τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 12 ατόμων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Το χρονικό των επεισοδίων στο Βερολίνο ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (25/05), περίπου στις 11 μ.μ., με μια έντονη σύγκρουση. Που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό “Prenzlauer Allee”. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, 12 άτομα τραυματίστηκαν, με έναν σε κρίσιμη κατάσταση και άλλους δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Κατά την αναφορά της Bild, κατά τη σύγκρουση χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα μπέιζμπολ και γκλομπ, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Οι συμμετέχοντες χτυπούσαν ο ένας τον άλλον.

Η Αστυνομία απέκλεισε περίπου 70 οπαδούς στον σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ πολλοί άλλοι κατάφεραν να διαφύγουν. Επιπλέον, αστυνομικοί και πυροσβέστες παρείχαν πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, με 11 από αυτούς να διακομίζονται σε νοσοκομεία. Η Αστυνομία εντόπισε και κατέληξε στη σύλληψη πολλών ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια, με τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων να φτάνει τα 89 σε δύο περιοχές του Βερολίνου.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button