ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τον Μάνο Δασκαλάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν έγκυος στο 4ο παιδί, όμως δεν ήταν δικό μου!»

Ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε σήμερα στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών περιέγραψε την σχέση του με την Πισπιρίγκου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε πολύ καλή μητέρα. Και όπως υποστήριξε, οι σχέσεις τους ήταν άριστες μέχρι το 2019.

Παράλληλα, δείτε και τις απειλές του Κούγια σε δημοσιογράφους, που απειλεί να τους πάρει τα σπίτια, επειδή μιλάνε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ‘περίεργη’ εγκυμοσύνη και η άμβλωση

Από την στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή η Μαλένα, ξεκίνησαν οι έντονοι διαπληκτισμοί. Ενώ όπως είπε, η Ρούλα τον απατούσε με άλλον άνδρα. Μάλιστα, ο Δασκαλάκης αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι η Ρούλα είχε μείνει έγκυος για τέταρτη φορά. Ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι δεν ήταν δικό του.

Επιπλέον, ανέφερε ότι είχε βρεθεί μόνος με την 9χρονη κόρη τους στο νοσοκομείο, καθώς η Ρούλα ήταν σε ενδιαφέρουσα. Όπως κατέθεσε όμως, εκείνη την περίοδο δεν είχε ιδέα για τον παράλληλο δεσμό της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ανέφερε επίσης ότι οι η Ρούλα έκανε άμβλωση. Γιατί έτσι την είχαν συμβουλέψει οι γιατροί της, μετά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Back to top button